dokonalá

dokonalá

Anotace: ... pod skálou ...

.
dokonalá
pod skálou stála
z pěny právě
zrodila se

když zavolala
v celé kráse
po jeho touze
a nové lásce

„Pane s flétnou
hraj mi přece
do rána snad
i když jsem sama !“

...

kulhal se zase
za objetím
na stejná místa
po staletí

a cestou prosil
„Má dávná lásko
můj sladký sne
neutíkej

zůstaň stát chvilku
neusínej znova
tak prázdná
jako včera

budeš zase
zítra beze mne !“

... a Pan jako vždycky krásně hrál na píšťalku ...
.
Autor a_tao, 10.05.2010
Přečteno 369x
Tipy 24
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, Lota, al-pacino, isisleo, hašlerka, aniger, Psavec, Mbonita, NikitaNikaT., CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Milé a pěkné počteníčko. ST!

11.05.2010 07:46:00 | NikitaNikaT.

Velmi pěkné.

11.05.2010 07:34:00 | CULIKATÁ

velmi zajimave a pusobive

10.05.2010 23:19:00 | janewe

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí