Len jedno
Anotace: o láske??? pár otáznikov...nedefinovateľné...
Mlčanie do ticha
a výbuch hnevu.
Popol vo vetre
ešte neklesol.
Chutíš po mäte
a po nás.
Tvár skrytá v dlaniach.
Už bolo na čase.
Mlčíš mi do úst
ach, tá chvíľa ticha...
Napreduje.
Mlčíš mi do vlasov,
na krk,
všade...
Prečo nekričíš?
Přečteno 314x
Tipy 3
Poslední tipující: jarmil, Skalsky Pavel
Komentáře (0)