Anotace: Jak je po rozchodu vědí určitě všichni, ale co to stojí sil sebrat se a dát dohromady, to je u každého těžké a jiné..
ano,něco bohužel končí,aby zas něco dalšího přišlo.každý konec je novým začátkem
15.05.2010 20:53:00 | Vanilková Ninja
ST jo to udělej a nezapomen se usmívat, nevíš kdo by se mohl do tvého úsměvu zamilovat ;-) a pamatuj si i to kdo miluje trochu mín jak ten druhý, tak potom vyhrává ;-)
15.05.2010 00:23:00 | Labanda
Pekné. To som si zažila aj ja. A asi každý. Veľmi sa mi páčia prvé dve slohy, a ten rým s tou mramorovou dlažbou :)
12.05.2010 14:31:00 | janis j.