Pááááni :-)) Krásné a skvěle zvolené verše, alespoň tedy mně se povedlo vnímat jak jejich rytmus, tak se mi před očima zjevoval jejich obsah. :-))
12.05.2010 19:37:00 | Amable seňor Marek
Hezké prostírání
důvod k usmívání:-))).Culda se přišel na Tebe zaculit a proculit Tě do celého culením zaculeného dne:-)))
12.05.2010 14:06:00 | CULIKATÁ