Stýská se mi
Byla noc a mně se začalo
stýskat.Toužila jsem Tě
obejmout a vidět Tě z blízka...
Našla jsem jen pod polštářem
zmuchlaný dopis.Byl celý od
vína a na něm obrys...
Mé tváře,kterou dobře znáš
Pod ním byl nápis: Miluji Tě
ale nejsem Lhář..
Kam ztratila se všechna ta slova
že láska je nekonečná jen pro
nás oba..
Ve spánku čekající na krásné
vteřiny. V Tobě dřímající budou
mé vidiny...
Stýská se mi už dlouhé hodiny....
Přečteno 573x
Tipy 28
Poslední tipující: Bíša, betmen71, Vanilková Ninja, Zorenka Ježková, mida, střelkyně1, Bean, Chico1, Psavec, bobi bobie, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)