Ptám se
Anotace: svého osudu...proč nikdy jeho nebudu...
Marně se vlastního osudu
ptám,co mi do vínku vlastně
dal...
Srdce co pyšní se láskou
V podobě nejistou jsem
možná kráskou. S duší
co hraje fér,tak na co
čekáš..vem si mě vem...
Nejistá je každá má vteřina
pod záclonou schovaná jsem
jen já jediná...
Dychtivá mrcha tvého chtíče
Šeptáš mi buď už tiše...
Mlč a odejdi pryč,ztrať se mi!!
a proč můj osudový příteli??
...nechceš si to rozdat v posteli...
Přečteno 489x
Tipy 24
Poslední tipující: enigman, Chico1, Bíša, Kubino 2, BARBYE, betmen71, Vanilková Ninja, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, Zorenka Ježková, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)