Láska v dlaních
Anotace: co všechno umí ruce dát...
Lásko moje nakresli mi ,
do mých dlaní prsty svými,
cestičky kudy bys pro mně šel,
šeptej mi při tom,co bys chtěl.
Mé ruce ve svých máš,
lásku mi v nich dáš.
Tu křehkost jemně opatrně,
vkládáš ty do mojí dlaně.
Tvou vzácnost za mou vyměním,
pravdou z mých dlaní tě odměním.
Lásko moje,čím srdce hladíš...
Blízkostí,dotykem svádíš.
Toulej se po mně dlaní,
jak snílek květinovou strání,
všechno si dejme v objetí,
lásku v dlaních,já a ty...
Přečteno 413x
Tipy 51
Poslední tipující: Dreamer, Gabrielle, Fenceless, jedam, Kars, čokoládka, Holis, Pevya, enigman, Zorenka Ježková, ...
Komentáře (16)
Komentujících (16)