Válka
Vzájemně se zatracují,
bez víry,lásky a věčně,
na srdcích si ubližují,
tak bezcitně a zbytečně.
I ruce co kdysi hladily,
jsou náhle těžké a cizí,
nikdo se neptá kde se ztratily..
z nich něžnosti..v hněvu zmizí.
Laskavé pohledy očí,
za facky či posměchy mění,
kdo koho vlastně zničí,
kdo stojí o dobré změny?
Odpustky,svědomí,..kolikrát?
Jdou v bojovném kruhu bez hranic,
kde válí se pod němi smutky ze ztrát,
a křivdy a slzy a pak už nic.
Snad zoufalá mysl marná,
ještě pár slůvek z pravdy zaplétá,
však i ta slova bývaj klamná,
a vítr je kolem jak lístky rozmetá.
Přečteno 335x
Tipy 35
Poslední tipující: jedam, Kars, Kajaro, Holis, enigman, synanceia, Zorenka Ježková, Elisha, Hazentla, STIMPRE, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)