Vášeň a zklamání
V zajetí vášně jsem byla
a šťěstím při tom oplývala.
Ještě jednou mi své tělo dej
a šťastnou mě tak udělej.
Dokonalý je tvoje tělo
a mě se tolik chtělo
hladit tě a líbat.
Každým dotykem s tebou splývat.
Tohle všechno je už pryč
a mě nezbývá už nic,
než krutý život žít
a o těhle slovech a činech snít.
Přečteno 398x
Tipy 8
Poslední tipující: Niky88, bejbyyyy, CULIKATÁ, dark evelyn, malá slečna
Komentáře (2)
Komentujících (2)