Srdcový pas
Jsem Ta která ráno šla vrátit
srdcový pas.Lekla se lásky a
křičela... co tu chceš zas?
Stojím Ti v cestě a nepustím Tě
dál. Okamžitě se otoč a nech si
u sebe ten pas!
Uhni mi z cesty Ty lásko zrádná
ani nevíš proč mé srdce strádá
Jdu si svou cestou a chci být
sama...
V pasu mám jen razítko do neznáma...
Přečteno 445x
Tipy 22
Poslední tipující: enigman, Chico1, Elza511, Házté, jedam, Bíša, STIMPRE, betmen71, Linzerka, CORONATION, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)