Štěstí

Štěstí

Anotace: Štěstí... Co k tomu říct? Snad jen popřát ho všem...

Sbírka: Snad ti napoví

Štěstí,
ta drobná dívenka
v růžových šatech,
dobře jsem viděla,
jak sedí ti ve vlasech.

Štěstí,
dodnes jsem myslela,
že snad ani není.
Jen jsem ji vídala
při nočním snění.

Štěstí,
to není jen slovo,
co vyřkne se lehce.
Když miluješ toho,
kdo vůbec tě nechce,

pak štěstí,
říkáš si pokaždé,
nemá mě rádo,
a je tak prchlivé,
jak oveček stádo.

Však štěstí
své - já už ho znám.
Mé srdce dávno ví,
kde velký poklad mám,
že jsi to jedině ty!
Autor pusinky111, 19.05.2010
Přečteno 397x
Tipy 8
Poslední tipující: Elisha, ilona, Psavec, CULIKATÁ, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

roztomiloučké

18.07.2010 11:32:00 | Lilien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí