Hmatatelný sen
Jsi sen,
jsi tak blízko vyplnění,
ten den,
kdy spatřím, co teď není,
kdy ukončím čtení,
v mlhavé budoucnosti,
abych viděl,
že sen ztrácí se v minulosti,
abych užil si tě,
v celé tvé kráse dosytosti,
dokud zase neztratíš se,
v mlhavé budoucnosti..
Přečteno 351x
Tipy 26
Poslední tipující: Egretta, al-pacino, jedam, Bíša, labuť, Larey, Psavec, Blondska, WAYWARD, Mraveneček, ...
Komentáře (9)
Komentujících (8)