Anotace: Zatoulaná básnička, která se mi ukryla v počítači a po dlouhé době jsem ji nalezla :)
Lampičku rozsvítím,
vezmu kus papíru.
To, co právě cítím,
je smutek celého vesmíru,
Básním, píši,
hrudník se bolestivě svírá,
horší, než utrpení v celé lidské říši,
je srdce, co mi právě umírá.