neodolám
Nabízíš před deštěm skrýš
říkáš mi vstoupit smíš,
přijímám Tvé pozvání
oči máš jak ranní svítání
řekni mi jaké máš přání
všechna Ti vyplním
každý Tvůj pohyb lačně hltám
myšlenky hříšné v hlavě škrtám
a chci je všechny zastavit
Tvé boky ladně kolem krouží
mé tělo po nich velmi touží
a není mi pomoci
jsem Tvoje mrštná chobotnice
mám osm rukou né-li více
a už Tě vedu k pelíšku
marně se snažíš chytit dech
líbám Tě, ležíš na zádech
a moc Tě chci
naše těla spolu ladí
tisknou se k sobě-klubko hadí
mé štestí Tobě dám
i na Tobě je úsměv znát
šeptám Ti znova mám Tě rád
při Tobě budu stát :-)
Přečteno 367x
Tipy 14
Poslední tipující: Vanilková Ninja, Psavec, Mraveneček, labuť, Niky88, Bíša, Iv, CULIKATÁ, Kett
Komentáře (2)
Komentujících (2)