noční naděje, denní strasti
Byl to jen okamžik pouhý
ve chvílích plných slastné touhy
až pomine slunce jas
já uvidím zas
ve svých snech
a v nočním snění
okamžiky
jenž jsou pro mě ráno utrpení
a až přijdu ráno
do školy kde tě denně vidím
budu si zase vyčítat
že tě miluji i nenávidím...
Přečteno 378x
Tipy 12
Poslední tipující: hašlerka, Psavec, labuť, CULIKATÁ, susana načeva, Bíša, Iv, Morgenstern
Komentáře (4)
Komentujících (4)