K čemu je Láska?
K čemu je Láska?
Nejdříve vzkvétá a náhle zas uvadá.
K čemu je Láska?
Květinka, jejíž květ k zemi upadá.
K čemu je Láska?
Důvod sebevraždy a nesmyslných slibů.
K čemu je Láska?
Aby člověk dělal stejnou chybu.
K čemu je Láska?
Složité svazky splétá.
K čemu je Láska?
Když je tak slepá.
K čemu je Láska?
Vždyť je jen chvilkové mámení.
K čemu je Láska?
Je k trápení.
K čemu je Láska?
...
K bolesti.
Přečteno 337x
Tipy 3
Poslední tipující: Fungal, Cassée Moteur
Komentáře (1)
Komentujících (1)