Poslední

Poslední

Anotace: ticho léčí

Dnes s jistotou mohu říct- tohle je poslední mrhání slovy
ač pro tebe jsem pouhé nic, mé srdce zmetek neosloví.

Pošlapals lásku ubohý v citu, já hrdě nesu tvoje stopy
i když dýchá se mi s tíží, já nebudu ta, co útrpně se topí.

Závažím z kamení sytíš marnost svých činů a vět
nemám chléb ani pro tebe, už nevadí mi hladovět.

Ať vrásky ti vyhladí ten, kdo je působí, nejsem vinna
v té pokrytecké honičce já byla jenom levná obětina.

Poslední zastavení když cynicky ukládáš mne do hrobu
chtěla bych říci NENÁVIDÍM však vyslovit to nemohu.
Autor hloupákopretina, 29.05.2010
Přečteno 383x
Tipy 17
Poslední tipující: hašlerka, ta.cupka., kulaje, ilona, Psavec, Mraveneček, WAYWARD, Pevya, CULIKATÁ, Ori Eremos, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká prvotina = ST !

30.05.2010 19:10:00 | kulaje

Ahoj,ahoj,tak tě tu packou svou vítánkuju:-)Úsměv a medovou pusu od červánků mašluji ti na lepší časy:-)Ilona z modrásků :-)))

30.05.2010 02:08:00 | ilona

Vítej na Literu, hezký, i když smutný začátek.

29.05.2010 18:29:00 | Pevya

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí