Je láska...
Usměj se
trochu
do splašených vzdechů
dřív než tě poznám
a pošlu tě spát
Ráno se
probudím
na prázdném polštáři
a se slzou na tváři
půjdu se vdát
Bílá jak
nevěsta
na zlaté peřině
v poslední vteřině
budu ti lhát
Na tom prý
nesejde
zvyknu si na přepych
i láska je jenom zvyk
tak proč (tě) milovat?
Přečteno 392x
Tipy 14
Poslední tipující: V.N.Losinský, Lota, hypertenze, WAYWARD, Divoženka1, susana načeva, lennerka, rezina, Hloupá Květinka
Komentáře (5)
Komentujících (5)