Anotace: O tom jak se mi žije samotnému ve světě,kde není koho milovat,kde není s kým si promluvit o čemkoliv,komu věřit bezhradně,není s kým sdílet chvíle.Pouze přežívání.
JR : Já umím prožívat život(aspoň z mého úhlu pohledu),ale tahle básnička není o tom jak beru život ale jak bez lásky pro mě nemá smysl a je prázdný a nicotný.
20.06.2010 15:51:00 | Ante portam inferam
Život není prázdný, jen když se ho bojíš. Milovat, důvěřovat, prožívat. Celý život je o prožívání, jestli máš pocit, že přežíváš... tak to možná bude tím, že nevěříš lidem a ani nechceš, protože jsme jen lidé, kteří mohou zklamat.
Naučit se milovat a brát v potaz tento fakt, to není zrovna jednoduché... ale jde to.
Až se dopracuješ k určitému klidu a smíření, bude ti líp ;-)
10.06.2010 13:12:00 | JR
no třošku kostrbaté s pár chybama ale myšlenka je pěkná (byť pesimistická)
30.05.2010 22:23:00 | angelicek