Snové prokletí
Anotace: o tom,jakou příchuť mají "svázané ruce" dvou lidí,když je na lásku pozdě..(?) Může být vlastně vůbec někdy pozdě na lásku?
Sbírka:
Srdeční záležitosti
Při každém tvém pohledu zatoužím,
jedinkrát odžít to ,co jen sním,
zapít hořkost kruté reality,
kalichem lásky,až na dno intimity
Jak v prokletí snovém se ztrácím,
k Tobě tak blízko se vracím.
Už těsně na dosah mě tu máš...
"Chceš mě a chci Tě".,vždyť to znáš
Ztrácím se Ti v krátkém čase,
ztrácíš se mi i Ty zase!!
Minuty,hodiny,dny a týdny...
"Hej časi,buď už k nám víc vlídný!!"
Ze snů krásných strach už mám,
když Tě dlouho nevídám,..
Tvé oči do mých vábně křičí,
že nás tohle jednou zničí...
Přečteno 460x
Tipy 23
Poslední tipující: Divoženka1, Kokonut, jedam, Psavec, Kars, Mbonita, CULIKATÁ, labuť, Květka Š., mida, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)