Smířená?
Můj velký králi srdcový,
kdo další cestu napoví?
S osudem těžce smířená,
jsem? V duši trpce zraněná...
V kartách cikánka lásku čte mi,
"nad tuto lásku větší není..
ty toho muže už děvče znáš,
ve vlastním domě ho tu máš"
"Však moudrá cikánko,co je v domě,
nemůže býti nikdy pro mě.."
"Oh na cestách mé dítě zlaté,
v cizím městě se potkáte.."
"Ta cesta plná ztrastí k němu,
půjdeš proti všemu zlému,
však Aries srdce své bude mít pro tebe,
vezme Tě do výšin,daleko nad nebe!"
"Nebuď smířená s bolestí drahá...,
ještě Ti od něj příjde zpráva..."
Přečteno 445x
Tipy 25
Poslední tipující: Kokonut, jedam, Psavec, carodejka, Kars, Mbonita, CULIKATÁ, labuť, modrá..., Květka Š., ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)