Polibek
Anotace: na který se těším
oděná do šatů
tvůj pohled a tvůj vzdech
na šíji nový šperk
polibek v barvě šarlatů
zůstane až do příště
než spatřím tě
než ucítím tě
než vdechneš mi
další políbení
na šíjí nedočkavou
kdy tvé prsty v zalíbení
ten šat v nahotu zas změní
na týden který nejde vydržet
miluji zrcadlení
kde odráží se na mém krku
víkend co víkend
tvůj šarlatový šperk
Přečteno 497x
Tipy 13
Poslední tipující: Sisinka, Spidy, Mraveneček, Psavec, carodejka, CULIKATÁ, labuť
Komentáře (3)
Komentujících (3)