Píšťalka
Anotace: Když mi bude smutno..zapískám...
Až samota pohltí můj žal
tak zapískám na píšťalku
že nastal ten správný čas...
Když písknu jednou,zdají se
mi zlé sny.Kdy přeji si u
své postele Tvůj stín mít...
Když písknu dvakrát,smutním
po slovech o nás dvou.Kdy do
rtů mi šeptáš jak jsem jen Tvou...
Když písknu třikrát,vyhlašuji stav
nouze.Bez Tebe jsem tu sama a náš
čas se někde toulá tak dlouze...
Když ale nezapískám a píšťalka zůstane
bez tónu,hodím ti druhou z našeho balkónu...
Pískám teď jako o život,hoří mi srdce
které se Ti do dlaní ukrylo...
Přečteno 467x
Tipy 19
Poslední tipující: Sisinka, mida, Amable seňor Marek, Psavec, hašlerka, Skalsky Pavel, labuť, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ, Niky88, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)