Má láska k tobě
Anotace: V hlavní roli Lucifer ;D
Bledá zář kolem tvé hlavy
křídla tvá pouštějí pírka paví
Po bedrech svézá se tvůj šat
lesk tvůj nezmění se v mat
Řetízek obmotává korunku klíče
Had promlouvá do tvého ucha syče
Šelest perutí přehluší šum oceánů
vzlétáš, nadechneš se a v tu ránu
Kolem jen černo, černo, tma
probuzení z líbezného sna
Vstaneš z podušek, na nohou
v zrcadle, tvoje tvář, jenže: ou
To přece není tvoje tvář
a kam se poděla ta andělská zář?
Toť tvář zlosyna, antikrista
který zná jen slovo pomsta
Ostré rysy v tváři, v očích chlad
bodá mě až na kost, nebo snad
jsou to dýky skryté? Na mě hleď
kam ztratily se ohníčky, které
zdobily tvé líce zarumněné?
Ty slizký hade, kdopak jsi
přiznej se nebo zakusí
pařáty tvé černé sílu hned teď!
Já vím kdo jsi, ty taviči ker
tys kníže temnot, tys Lucifer!
Vidím je, klubko hadů, živoucích svatých zář
svíjí se nad čelem jak neliboucí spář
Křídla sic bílá, ale energie temná
naplňuje pocitem hrobek vzešlých ze dna
Ten klíč zcela určitě, neklam
pasuje do bran samotného Pekla!
V záhybu šatu tvého cosi se chvěje
pokušení, jenž uvede mě do závěje
Nikam jinam nesměřuje láska k tobě
těším se, těším, až spočinu vedle tebe v hrobě
Miluji tě, má lásko jediná
Komentáře (0)