Hloubkoměr citů
a barometr lásky
teploměr v holobytu
a spona na opasky
něha v ryzosti třpytu
a slovní všehozkazky...:o))
02.07.2010 18:14:00 | šuměnka
Hloubkoměr citů
a barometr lásky
teploměr v holobytu
a spona na opasky
něha v ryzosti třpytu
a slovní všehozkazky...:o))
02.07.2010 18:13:00 | šuměnka
k zamyšlení,moc hezky vyjádřené a pravdivé
— když důvod pomine —
tu prolne tebou slast...
:-)
03.06.2010 19:26:00 | Sisinka