ta na kterou myslím
A noc přichází a vítr vane,
má duše touží, má duše vzplane.
Měsíc je v úplňku, vzduch je nehybný,
bez tebe umírám, bez tebe jsem neklidný.
Svoje srdíčko podám ti do dlaně,
néé že snim nakrmíš hladové piraně. : )
Přečteno 489x
Tipy 5
Poslední tipující: tato22, ilona, Mraveneček, Agniezka
Komentáře (0)