Konečná
Anotace: Sepsáno podle mých současných pocitů. Věnováno Tifě jako omluva
Sbírka:
První básně
Z každého toho slova,
mé srcde tálo
zas a znova
Přitom stačilo tak málo
ke stesku a bolesti,
jež je smutku předvězstí.
Místo lásky tma teď tvrdá.
Mám na sebe býti hrdá?
Opustit a nechat být,
lidskou duši zahubit.
Říct ti "promiň" na kolenou
být zas tvojí milovanou.
Řekni ANO, slzy zmizí
zahořím zas láskou ryzí.
Řekni NE a já skutečně
nechám tě být konečně.
Nenech mě prosím stát,
chci tě zase milovat.
Přečteno 293x
Tipy 4
Poslední tipující: Giuseppe_Lumík, 4LJFilip, Mraveneček, CULIKATÁ
Komentáře (0)