Anotace: Je smutně zamilovaná, ale myslela jsem na maminku, když jsem jí tvořila, nespala, má už moc velké bolesti :'(
Někde jsem četla.že i ta nejtěžší hodina má jen 60 minut,vždyckz si to opakuji když už nevím jak dál tak držím pěsti a přeji sílu...
08.06.2010 08:24:00 | Divoženka1
Janičko,Ty naše hodné sluníčko
vím,jak Tě srdce bolí,nesmíš
se smutku podat.Je strašné,co prožíváš,držím vám oběma pěstičky a posílám pohlazení a mamince mnoho,mnoho energie.Drž se,Jani.
08.06.2010 08:15:00 | CULIKATÁ
To vše o čem píšeš je život - střídá smutek a radost - ale jiné to nemůže být. Obojí spolu souvisí. Moc dobře vím, co prožíváš a zvládneš to. Drž se!
08.06.2010 07:54:00 | labuť