Konečně
Anotace: mám pocit, že jsem došla na konec.
To krásné pnutí v hrudi
z čekání na zázrak
neřeším "kudy z nudy"
ten příběh není brak
I ze snu myšlenky mne budí
mé srdce - vyzvednutý vrak
štěstí se na mne zubí
jsem Fénix - bájný pták
Tvá láska nezahubí
Ba naopak
Přečteno 280x
Tipy 12
Poslední tipující: Kars, labuť, Mraveneček, Kapka, CULIKATÁ, Spidy
Komentáře (1)
Komentujících (1)