Anotace: Láska je nádherný cit, který nelze k ničemu přirovnat....dělá mi problém najít pro ni i tu správnou barvu. Jak jste na tom vy?
má všechny barvy a vůně a chutě a podoby...-) je tak rozmanitá ,a je to tak dobře.Myslím že jsi to vystihla perfektně.krásně napsaná,opravdu.St
17.06.2010 15:02:00 | Vanilková Ninja
Myslím, že má i spoustu barev, které my ani neumíme postřehnout, natož pojmenovat. Možná s dostatečným odstupem času...
16.06.2010 09:11:00 | Kokonut
Láska je barevná,má všechny odstíny,protože se různě proměňuje.Zamilování-rudá,vyrovnaná-bílá,smutná-utrápená-černá,jednostranná-šedá a td...
Hezká básnička.
15.06.2010 08:15:00 | CULIKATÁ