Stromořadí
Vkládám ti do úst rudou růži,
do dlaně horký kamínek,
prsty si utop v mojí kůži,
svlékni mě z úzkých ramínek.
Že nevíš co je poezie?
Rozehrát umíš skvělý part!
Netřeba rýmy, kde to žije,
s jistotou najdeš pevný start.
Do uší vzdechy rytmus ladí,
na všechno dva, jsi půlka JÁ,
až do vsi šumí stromořadí,
kterým se bouřka přehnala.
Přečteno 351x
Tipy 41
Poslední tipující: zelená víla, Sweet KiWi, Labanda, vodnař, Mates.21, CRASH, Markéta Hl., zenge, poustevník Jirka, Elza511, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)