Cestou známou...
Tam , co denně cestou k nám chodívám,
nahoru k tobě kradmo se podívám,
jako snem zmámená už tolikrát,
vidím tě zase tam nahoře stát.
V krátké sukýnce jen sluncem zlíbaná,
tvýma očima jsem v mžiku stíhaná,
co mi to děláš můj jediný králi,
zase mě svádíš z tak velké dáli???
Polonahý z balkonu nakláníš se,
jak křičí mé nitro -nedozvíš se,
tvá kůže slunečně zbarvená,
mmm,jsem jak smyslů zbavená...
Každý kousek mého těla,
jedinkrát bych dát ti chtěla,
sladká slova z mého srdce,
pro tvé uši,rty na líce...
Sázím vše na dotyk tvůj jediný,
který se změní na věčnost z vteřiny,
jednou snad ochutnáme polibky z lásky,
nebude třeba další sázky.
Lásko , dej mi Tebe,
dej, a já ti dám sebe...
Přečteno 400x
Tipy 28
Poslední tipující: Sweet KiWi, zelená víla, Xebeche, mida, Mbonita, malá slečna, Kapka, CULIKATÁ, Psavec, Kokonut, ...
Komentáře (8)
Komentujících (7)