Zapomínání
V průměru
dá rok lásky a štěstí
pět let zapomínání a smutku..
Ale to se mě netýká
mně se štěstí vyhýbá
i přes všechna dna a slzy
lásky neubývá
zbytek srdce umírá
a má zapomínání budou
věčně nekonečná.
Přečteno 291x
Tipy 5
Poslední tipující: carodejka, CULIKATÁ, ajlonka
Komentáře (1)
Komentujících (1)