Stránky kalendáře
kdyby měla samota
svůj kalendář
míň bych se jí bál
otočil bych pár stránek
a hned bych věděl,
kdy bude po všem
jenže jsem pořád sám
a nevidím konce
a dostávám strach
že ona BYLA
ta poslední šance
z mýho kalendáře
Přečteno 304x
Tipy 5
Poslední tipující: Fighting Dreamer, ta.cupka., CULIKATÁ, Divoženka1
Komentáře (1)
Komentujících (1)