Pohled
Podívej se na mě z dálky,
ať vidíš co jsem za člověka.
Jsem voják vracející se z války,
plačící nad nevinnou krví, jenž protekla.
Sopky plné slzí, co v místech třesu vybuchnou,
ruce nohy klepou se a srdce píseň buší nerovnou.
Podívej se na mě z blízka,
ať vidíš jak jen vypadám.
Co na duši jsem si to tiskla,
když po částech se teď rozpadám.
Cítím bolest v celém těle,
houpajícím se ve vánku.
Pálí mě oči, srdce celé,
když vidím tě stále, i ve spánku.
Přečteno 302x
Tipy 3
Poslední tipující: 4LJFilip, CULIKATÁ, Iv
Komentáře (0)