.
.
.
Na kůži bílou,
bílým pírkem,
maluju ti obrázky.
Mhouříš oči,
otvíráš se,
do zad tlačí oblázky.
.
.
.
Na matraci Dormeo
ležíš celá zardělá
pérem kreslím do těla
minimálně doběla
a neřeším otázky
zda postel nebo oblázky..
ST!
01.07.2010 12:24:00 | Mario de Janiero
Tak mám pocit, jako by jsi už někdy sjížděl Jizeru.
:o)) ST! ;-) Mrk!
30.06.2010 19:13:00 | Zasr. romantik
... do zad tlačí oblázky ...
***- ... snad jen by chtělo dodat / ..." Jak - Koho " :-)) /
30.06.2010 17:18:00 | HarryHH