Z bláta do ráje
Anotace: Přechod z bláta do ráje
Dlouhou dobu jsem stála v blátě
a byla potřísněna špínou.
Špatná nálada, pocity závratě,
to nyní nechávám pro jinou.
Teď nestojím, ale létám,
vzlétám, letím do ráje.
Pesimistický pohled je ta tam,
ráda věřím, že láska vyhraje.
Již nepoznám slovo smutek,
takhle vypadá pravé milování,
zahazuji kapesník pro zármutek
a končím nesmyslné rýmování.
Přečteno 334x
Tipy 11
Poslední tipující: jedam, Stoneman, NikitaNikaT., boomslang, CULIKATÁ, ziriant
Komentáře (2)
Komentujících (2)