A co má být?
Anotace: ..mě to nijak nezajímá :)
Říkám ti mám tě rád
odpovíš mi a co má být?
jsi okouzlující jako had
kterého chci políbit
říkám ti miluji tě
a ty říkáš: No a co já s tím?
bojuji proti promiskuitě
snad si s tím nějak poradím
říkám ti že jsi má, jediná
a ty říkáš: nech mě žít
odbyla třetí hodina
a já budu sám žít
Přečteno 299x
Tipy 5
Poslední tipující: ewon, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)