z vany
Anotace: hovím si ve vaně...
Hovím si ve vaně
a mezi dlaždičky
prstem po stěně
píšu básničky
uprostřed mydlinek
po stěně maluju
inkoustem z bublinek
o tom že miluju
miluju Tebe
malinké poupátko
přišla jsi z nebe
doufám ne na krátko
přemýšlím co Ti dám
štěstí za lásku
a nebo líp dám
štěstí a lásku
básničky stékají
jak kapky deště
s praskotem šeptají
prosím piš ještě
Přečteno 375x
Tipy 23
Poslední tipující: ajlonka, Mraveneček, Romana Šamanka Ladyloba, labuť, carodejka, al-pacino, Vanilková Ninja, Psavec, Teop, Mbonita, ...
Komentáře (7)
Komentujících (6)