Když láska není opětováná
Anotace: smutné.... ale život je takový
Nejde mi už o mně,
ale jen o tebe,
o štestí a jak
ho dát tobě...
Toužím po jediném,
za čím se mé srdce
honí, za čím?
Po čem toužím
snem i dnem...
Však brečím,
když si uvědomuji,
že já ti štěstí nedám...,
ztápený a brečím.
Miluji tě tak,
že tě nechám uletět
motýlku,
i když budu brečet
a trápit se, ty snad
najdeš štestí,
andílku...
Pro tvé štestí se uvrhnu ve své neštestí...
Přečteno 374x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, Viktorie Zvalová, al-pacino
Komentáře (1)
Komentujících (1)