Vodní radovánky
Anotace: Společná koupel se vzájemnou očistou:))
Rosa z kalíšků něhy
lačně upíjí bublinky sametu
krouživým pohybem,láskou tahy
objeví vzácnou kometu
-slastně zavře oční roletu
odevzdaná milostným představám
po bocích vlnky hrají
do varu tělo dostávám
na vrchol k samému kraji
Přečteno 351x
Tipy 60
Poslední tipující: Antares, Dygi, casla, Maura, Labanda, Hančí, Sisinka, kuskus pruhovaná, Šerpík 1, vodnař, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)