Malý příběh sedmého nebe
Teď ve mně dýchej, lásko
lampy ospale mhouří oči,
já tiše spočítám ti řasy
a rýhy ve dlaních.
Dnes ještě nechci spát
město zatím žije,
spolykané tóny ticha
rozechvívá hořkosladký blues.
Až světla zhasnou
ve zvucích nočních tramvají
Nakrmím lvy sedmého nebe,
v polštářích udusím stesk
po Tvých perutích...
Přečteno 450x
Tipy 24
Poslední tipující: hypertenze, Dota Slunská, carodejka, 4LJFilip, Maura, Bíša, Šerák, hašlerka, drsnosrstej kokršpaněl, Psavec, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)