Podzim duší
Anotace: Kohokoli milujete, každou noc s ní/m můžete snít o tom nejkrásnějším - a třeba si to pak i vyplnit.
Sbírka:
V záblescích
Chtěl jsem tě vzít ven
a být tam s tebou celé léto,
vlastně, chtěl jsem jen
mít vzpomínku rovnou této,
když tvá hebká paže
k sobě celého mne váže
na loži z bílých kopretin.
Chtěl jsem tě vzít s sebou
do světa, jaký's vždycky chtěla,
chtěl jsem tě celou
a stále chci - jsi moje zlatá cela
z níž úniku není,
jsem jediné tvé jmění,
zde, ve stínu kapradin.
Přidáš se až světlo zhasne?
Zbyde po nás nic než stín.
Přečteno 828x
Tipy 11
Poslední tipující: zaba.zuzla, Malá Lucije, Kett, CULIKATÁ, malá slečna
Komentáře (4)
Komentujících (3)