Orel
S neomylností, jaká
orlu není cizí,
poletuji povětřím
S nestoudným klidem,
tak, jak ten orel,
sleduji z výšky svět.
V záplavě závratí vyčkávám,
tak, jak ten orel,
zda Tvou siluetu nespatřím.
Až přeci jen se poštěstí,
že Ty kdesi dole
na ulici budeš kráčet,
já s neomylnou přesností
z oblohy se snesu,
a polibek ti uštědřím.
Nyní jen v blankytu kroužím,
hledám tě, kde jsi?
Čekám, až zase budeš kráčet.
Přečteno 434x
Tipy 19
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Vanilková Ninja, zelená víla, hašlerka, Sisinka, Mbonita, Psavec, Marfuša, Lota, Petbab, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)