.
.
.
Chtěl bych
(snad to můžu říci)
dát ti šperky pravé,
ukazovat půlměsíci
tvoje tělo hravé.
.
.
.
Tu hašlerka říká že máš naspořeno,
snáď má pravdu,
no v tom horku..
Ináč pravda jak dycky,
pěkné Aťane.
p.s. dávaj na sebe bacha kluku.
14.07.2010 07:15:00 | stryc