Něco končí, něco začíná
Na zápraží stráží
zloději, lotři a vrazi.
Ty to nevíš?
Ve všem slevíš.
To, co nezhyne,
žilou pustíme.
Až k oblakům se vznes,
i chudoba je čest.
Poslední čára dokreslená,
není to Rozárka, ne Lena.
A teď je láska uzavřená.
Přečteno 466x
Tipy 4
Poslední tipující: Mbonita, CULIKATÁ, WAYWARD
Komentáře (0)