Ahoj, Tvá básnička je krásná a musím uznat, že je v ní i velký kus pravdy, jenže ono většinou nejde zapomenout, i když by sui to člověk občas moc a moc přál, zkusila jsme to a tsejně to nešlo. Nyní už mám jen vzpomínku v mysli a velkou jizvu v srdci a na duši...
14.07.2006 21:32:00 | Santinan Black
Někdo tvrdí, že je uvzdychaná ale já vím, že to pomáhá.Tímhle mořem smutku jsem už taky proplula a pár uvzdychanejch jsem taky napsala. Teď už se jen těším, co přijde nového!Takže, hezká!!!
02.01.2006 15:00:00 | Julia
Si kuř, že s láskou je to těžký, a nejhorší je, že se to věkem nijak nemění. Pokud to není ještě horší. Ale jinak je to jedna z těch uvzdychaných básniček, kterých je tu spousta.
02.01.2006 12:48:00 | JardaCH