... já jsem zase "savec" ....
**- ... piju rum, ... a některým krev ... :-))
30.07.2010 14:19:00 | HarryHH
:o) otoky... vředy, ze kterých teče hnis.... váčky pod očima... plíseň na rozpraskaných nohou.....chlupy ucpávající otok ve vaně.... chomáče vypadaných vlasů.... polovina zubů, a to ještě zkaženejch....pahýl po amputované končetině...zlé škvírovité oči, tenké rty... žlutá pokožka... vystouplá černá drsná bradavice .......:o)
18.07.2010 09:36:00 | pamp_elka