Anotace: Nenávidím a miluji.Gaius Valerius Catullus...Velká inspirace z písně http://www.youtube.com/watch?v=tuyeVtqxU-U, asi takový můj text na ní. Psaná už dýl, to jsem ještě nenávist neznala. Mě se líbí, proto by měla spatřit světlo modrého světa.
TO PPetrushka: víš, popravdě to ani nebyl cíl, utvotři rým... ale stalo se... prostě mě Tvá básenka tak nějak na to naladila.
18.07.2010 20:57:00 | NikitaNikaT.
Dvě slůvka, uprostřed malé písmenko,
snad značí jim právě opačné znaménko,
slůvka, která mají velkou sílu,
slova, která protnou srdce, tepnu i lásky žílu...
18.07.2010 19:43:00 | NikitaNikaT.