.
.
.
Přes cestu mně přešla
pěkná, černá kočka.
Cítím, že v tom bude
zakopaný pes.
.
.
.
Nóó..., možná to bude čubička, ještě se příležitostně podívám. Nerad bych to uspěchal. Pravého muže zdobí rozvážnoST! Času dost, ne? :o))
21.07.2010 14:35:00 | Zasr. romantik
Stalo se mi v počátku, vlastně v Počátkách!
ST***!!!
Aťane, to ocenění není pro tebe, ale věřím, že ty to se svým přehledem lehce vyluštíš. Tobě jsem dal ST.
:o))
20.07.2010 14:37:00 | Zasr. romantik